جلسات درمان بازی با درمانگر و کودک
نوشته شده توسط : فرزندان برتر
بیشتر جلسات درمان بازی با درمانگر و کودک اتفاق می افتد؛ یا با سایر کودکان، در مورد گروه درمان. والدین ممکن است آموزش داده شوند که با کودک در خانه بازی کنند یا با تکالیف بازی کنند.
آنها همچنین می توانند درباره چگونگی تعامل با کودک مربیگری کنند.
گاهی اوقات ممکن است درمانگر از والدین بخواهد که در یک جلسه درمان ویژه خانوادگی یا جلسات گروهی شرکت کنند تا بتوانند درک خود را از فرزندشان افزایش دهند 
و اطمینان بیشتری نسبت به خانواده برقرار کنند.
 این به عنوان درمان قطعی شناخته شده است

چه کسی می تواند برای یک جلسه تمرین درمانی مراجعه کند؟

هر متخصص بهداشت روانی (روانپزشک، روانشناس یا روانپزشک اجتماعی) که آموزش ویژه ای در بازی درمانی دارد، می تواند یک جلسه تمرین درمانی انجام دهد

درمانگر ممکن است به طور مستقل کار کند یا با یک بیمارستان یا موسسه کار کند. وقتی به دنبال یک درمانگر هستید، به یاد داشته باشید که بررسی کنید:

آیا آنها یک درمانگر واجد شرایط هستند؟

آیا آنها تجربه کار با کودکان و برای مدت زمان طولانی دارند؟

همچنین مهم است که چگونه کودک و کودک شما را با درمانگر احساس راحتی کنید، زیرا ممکن است چند هفته یا چند ماه با آنها کار کنید.
بازی درمانی عبارت از کاربرد هدفمند بازی‌ها در درمان است و از آنجا که بازی زبان کودک است از این طریق می توان بسیاری از مشکلات کودک را حل کرد. به دلیل اینکه این نوع درمان در فضایی پر از شادی و ارتباط انجام می‌شود، کودک از تمام جنبه‌‌های جلسه درمانی نهایت لذت را می‌برد و اینجا بازی درمانگر است که می‌داند بازی‌ها را با چه هدف و منظوری به کار ببرد.

بازی درمانی چیست؟

بازی درمانی عبارت از کاربرد هدفمند بازی‌ها در درمان است و از آنجا که بازی زبان کودک است از این طریق می توان بسیاری از مشکلات کودک را حل کرد. به دلیل اینکه این نوع درمان در فضایی پر از شادی و ارتباط انجام می‌شود، کودک از تمام جنبه‌‌های جلسه درمانی نهایت لذت را می‌برد و اینجا بازی درمانگر است که می‌داند بازی‌ها را با چه هدف و منظوری به کار ببرد.

بازی یکی از مهمترین عوامل هماهنگی رشد کودک از لحاظ جسمی، احساسی و ذهنی است که ازین طریق درمی‌یابد سهیم شدن و یا سهیم کردن دیگران در بازی برای مورد قبول قرار گرفتن و پذیرش لازم است که بر یادگیری، خودکنترلی، مسئولیت، ابراز احساسات، احترام گذاشتن، پذیرش خود و دیگران، بهبود مهارت‌های اجتماعی، عزت نفس، کاهش افسردگی و اضطراب موثر است [1].

بازی افکار درونی کودک را با دنیای خارجی او ارتباط می‌دهد و باعث می‌شود که کودکان بتوانند اشیای خارجی را تحت کنترل خود در آورند. بازی به کودک اجازه می‌دهد تا تجربیات، افکار، احساسات و تمایلاتی را که برای او تهدید کننده هستند، نشان دهد (وتینگتون و همکاران 2008) [2].

بازی درمانی با رویکردی سازنده که مبتنی بر درمان است فرآیندهای یادگیری و ارتباط سازگارانه و بهنجار کودکان را پایه‌ریزی می‌کند. در بازی درمانی به کودک فرصت داده می‌شود تا احساسات آزار دهنده و مشکلات درونی خود را از طریق بازی بروز دهد و آن‌ها را به نمایش در آورد (آکسلاین 1994) [3].

1[ Baggerly,J., Parker, M.(2005). Child-centered group play therapy with African American boys of the elementary school level. Journal of Counseling & Development, 83,387-396.

2[ Wethinton, H. R., Hahn, R. A., Fugua-Whiteley, D. S., pe,T. A., Crosloy, A. E., Johnnson,  R. L., Liberman, A. M., Mosci chi, E., Pri ce, L. N., Tuma, F. K., Halra, G., Chatto.,  Padhyay, S. K. (2008). The effectiveness of interventions to reduce psychology harm form traumatic events among child and adolescents. American Journal of Preventive Medicine, 53(3), 287-373.

 

[3] ام آکسلاین، تاثیر بازی درمانی بر کودکان، دانشگاه ویرجینیا، ترجمه احمد حجاریان، 1994

 

 





:: برچسب‌ها: بازی درمانی , بازی درمانی چیست , درمان با بازی ,
:: بازدید از این مطلب : 25
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 8 اسفند 1397 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: